Newlogiciii Architectuur

Duurzaamheidsadvies

Duurzaam bouwen en installeren is geen optie. Het is een must. Quadrant4 is daarom al lange tijd duurzaamheidsspecialist. We zijn volledig thuis in de keurmerken BREEAM-NL Nieuwbouw en Renovatie,  BREEAM-NL In-Use en in de WELL-richtlijnen (WELL Building Standard). Logisch. Want deze methodieken sluiten naadloos aan op onze visie en werkwijze. Verschillende medewerkers van ons zijn opgeleid tot BREEAM Expert en tot WELL Accredited Professional (WELL AP).

Als u de lat ook hoog legt als het om duurzaamheid gaat, stellen wij graag een pre-assessment op. We kijken dan samen met u hoe we uw duurzaamheidsambities waarmaken. En we hebben al vaak bewezen dat we dat kunnen. Meerdere projecten van Quadrant4 vind je terug in de top 10 van duurzaamste gebouwen van Nederland. Distributiecentrum The Tube (Rhenus Logistics Tilburg 2020) is zelfs bekroond tot duurzaamste logistiek gebouw wereldwijd. Daar zijn wij best wel trots op!

Q4 Cirkel Cathelijn 442

WELL Certificeringen zullen de komende jaren steeds belangrijker worden. Mensen willen in een omgeving werken waar bijvoorbeeld voldoende zuurstof, licht en daglicht is en zo min mogelijk fijnstof. En ook het klimaat speelt een grote rol.

Cathelijn Sperber
Lcpackaging Vergaderruimte

BREEAM Expert/WELL AP

Quadrant4 begeleidt als specialist de opdrachtgever, het bouwteam en de interne organisatie bij het proces van BREEAM-certificering en/of bij het tegemoetkomen aan WELL richtlijnen. Wij adviseren u graag in het maken van de ambitiekeuze en in het beoordelen van alle te nemen stappen.
Wij dragen daarnaast zorg voor het coördineren van het proces met de betrokken teamleden. Ook stellen we de vereiste bewijslast op voor de gekozen credits.

Newlogiciii Trap

Commissioning Manager

Voldoen uw gebouw en alle installaties aan de functionele eisen die u vooraf vastgelegd hebt? Om dat te borgen is commissioning van groot belang.
De Commissioning Manager houdt als onafhankelijke partij toezicht op kwaliteitsbeheersing en prestatieborging. Dat vereist een pragmatische aanpak en integrale kennis van alle installatiedisciplines. Deze rol is voor ons gemaakt. Naast het coördineren en bewaken van de gekozen installatietechnische maatregelen is er namelijk ook een directe link naar risicobeheer binnen het project. Quadrant4 heeft hiervoor diverse slimme rapportages en tools ontwikkeld. Wij voeren de commissioning taak met succes voor u uit.

2022 C2N

Lees hier ons gesprek met duurzaamheidsadviseur C2N

Lees het hele artikel