Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) gaat verder dan duurzaam ondernemen. Wij streven ernaar om op alle mogelijke manieren zorg te dragen: voor onze medewerkers, onze klanten, bij het realiseren van onze projecten en voor onze omgeving.

We nemen onze maatschappelijke verantwoordelijkheid. We zijn altijd bezig met mogelijkheden om de footprint van onze organisatie te verkleinen en we zorgen dat de duurzame inzetbaarheid van onze medewerkers met een veilige, prettige werkplek is gegarandeerd. 

Het zorgen voor mensen benaderen we zo breed mogelijk, onze medewerkers faciliteren we in hun persoonlijke groei en mensen die het minder getroffen hebben helpen we ook graag. Bijvoorbeeld door onze deelname aan het Made Blue Waterproject en door onze samenwerking met Vanhulley. Hieronder kun je daar meer over lezen.

2023 Vanhulley

Bieden van kansen en toekomstperspectief

Vanhulley biedt een werk-leertraject voor vrouwen. Niet zomaar vrouwen, maar vrouwen die dolgraag een kans willen om serieuze stappen te zetten richting een betere toekomst. Lees hier over wat Vanhulley betekent voor veel vrouwen met een afstand tot de arbeidsmarkt en welk leuk project wij met Vanhulley hebben uitgevoerd.

Lees het hele artikel
2023 Investeer In Medewerkers

Sociaal ondernemen

Goed werkgeverschap, wat doen wij eraan om onze medewerkers blijvend te binden en te boeien.

Lees het hele artikel
Madeblue

Madeblue, schoon drinkwater voor iedereen

Voor elke liter water die Quadrant4 verbruikt, wordt er door het Made Blue concept eenzelfde aantal liters schoon drinkwater georganiseerd in ontwikkelingslanden. Door mee te doen aan dit initiatief kiest Quadrant4 voor duurzaam ondernemen met meetbare impact dichtbij én ver weg.

MS8A9028

Roparun

De Roparun is een non-stop estafetteloop die sinds 1991 wordt gehouden tussen Rotterdam en Parijs. In het pinksterweekeinde, van zaterdagmiddag tot en met maandagmiddag, moeten de deelnemers een afstand van ongeveer 535 kilometer afleggen.

Het ophalen van geld is het hoofddoel van deze sportieve prestatie. Het geld is bedoeld om projecten te financieren die het leven van mensen met kanker, voor zover mogelijk, veraangenamen.

Al vier jaar op rij doet Quadrant4 via de LEDsFoundation mee aan dit evenement.

2021 Trilux Roparun

Opgeven is geen optie

Willem Dammers, algemeen directeur Trilux Benelux en Eric de Vetten van Quadrant4 delen een passie voor anders denken. Voor hardlopen. En voor doen wat goed is. Beide mannen en beide bedrijven hebben elkaar professioneel en ook op MVO-gebied helemaal gevonden. Samen hebben de twee bedrijven via de LEDsFoundation al verschillende keren meegedaan aan de Roparun.

Lees het hele artikel
Bijenhotel Elho

Bijenhotel elho

Samen met een imker hebben we op het terrein van elho (Familiebedrijf elho produceert duurzame plantenpotten) een gebied ontwikkeld met een bijenhotel en beplanting die speciaal is samengesteld om zoveel mogelijk bijen aan te trekken. Regelmatig worden er door scholen excursies georganiseerd naar het gebied waarbij de kinderen alles leren over de bijen en de honing die er wordt gemaakt. Medio 2023 wordt het bijenhotel verplaatst naar een nieuwe locatie waar wij ook het nieuwe ontwerp voor hebben gemaakt.