Team Alt

Een frisse kijk op huisvesting

Quadrant4 en de sinaasappel horen bij elkaar, net als onze pay-off “een frisse kijk op huisvesting”. Onze architecten werken samen met onze andere specialisten zoals BREEAM experts, facilitair managers, installatieadviseurs en huisvestingsadviseurs aan projecten. Elk project bekijken we hierbij vanuit de bestaande situatie, het zogenaamde 4e kwadrant. Van hieruit kijken we naar de toekomst van onze klanten, waarbij huisvesting ingezet wordt als productiemiddel. Dat is onze frisse kijk op huisvesting.

Foto Eric, Rudy, Ben En Roy Verkleind

Quadrant4

In 2011 hebben Eric de Vetten en Rudy van de Water het bedrijf opgericht en sindsdien verzorgt Quadrant4 huisvesting voor de industrie, de zorg, het onderwijs en de overheid. Duurzaam innoveren en voorop blijven lopen in de markt is hierbij het uitgangspunt.

De eisen en wensen van de eindgebruiker en zijn bedrijfsprocessen worden verwerkt in een ontwerp. Integraal denken en doen staan hierbij voorop. Om dit waar te maken zijn de de benodigde diensten onder één dak samengebracht. 

Sinds 2021 zijn Roy Bruggeman en Ben Kessing toegetreden als partner binnen het bedrijf. Inmiddels is het team uitgebreid tot 31 collega's.

Over de partners
2024 MT

Samen grenzen verleggen inspireert!

We bedienen namelijk veel internationaal actieve klanten en hebben, mede daardoor, steeds meer projecten buiten Nederland. We zijn benieuwd wat de kansen in het buitenland ons brengen. En omdat dromen mag willen we, als koploper in duurzaam ontwerpen, heel graag het ultieme duurzame gebouw ontwerpen en mede realiseren. Leuk als we elkaar ook dit jaar weer weten te vinden. Want samen grenzen verleggen inspireert. Doe je mee?

QNNECT MAGAZINE 2024
Foto Eric En Rudy Ingekort

Kwaliteit op één

Kijkend naar de nabije toekomst richten we het vizier allereerst op kwaliteit. De stijgende lijn die we daarin gevonden hebben houden we goed vast. Daarnaast zien we kansen in het structureel ondersteunen van technisch beheer van vastgoed. We gaan ook vaker de grens over. Onze internationale projecten leveren ons meer naamsbekendheid op. Daardoor krijgen we meer aanvragen vanuit het buitenland. En ook de grensoverschrijdende activiteiten van onze bestaande klanten dragen bij aan de internationalisering van Quadrant4. Dit is EN spannend EN te gek!

Qnnect Magazine 2023
MT Met Verrekijker

Ga je mee?

Feit is ook dat Quadrant4 nooit ‘klaar’ is. We werken aan verdere verduurzaming van onze bedrijfsvoering. We bewaken continu het kwaliteitsniveau en investeren in de kennis van onze medewerkers en in het optimaliseren van processen. En we bereiden ons goed voor op de nieuwe omgevingswet. Innoveren loopt als een rode draad door ons bedrijf.

Qnnect magazine 2022