Samen komen we tot het beste resultaat

Foto Eric, Rudy, Ben En Roy Verkleind

Quadrant4

In 2011 hebben Eric de Vetten en Rudy van de Water het bedrijf opgericht. Al 12 jaar verzorgt Quadrant4 huisvesting voor de industrie, de zorg, het onderwijs en de overheid. Duurzaam innoveren en voorop blijven lopen in de markt is hierbij het uitgangspunt.

De eisen en wensen van de eindgebruiker en zijn bedrijfsprocessen worden verwerkt in een ontwerp. Integraal denken en doen staan hierbij voorop. Om dit waar te maken zijn de de benodigde diensten onder één dak samengebracht. 

Sinds 2021 zijn Roy Bruggeman en Ben Kessing toegetreden als partner binnen het bedrijf. Inmiddels is het team uitgebreid tot 31 collega's.

Q4 Cirkel Eric 744

'Ik wilde de wereld een stukje beter maken en vond Rudy aan mijn zijde. Wij Qnnecten al meer dan tien jaar goed, omdat we zo complementair zijn."

Quadrant4 2021 Voorwoord

"We waren vroeger collega's en zijn vol overtuiging met Quadrant4 gestart. Dat we tien jaar later met een team van geweldige medewerkers prachtprojecten mogen realiseren is echt waanzinnig."

Lees het hele interview
Q4 Cirkel Rudy 718

Ons team bestaat uit een combinatie van ervaren mensen en jong talent met frisse ideeën. We brengen allemaal onze eigen energie en expertise in. Het klikt. We werken hard en hebben tegelijkertijd ontzettend veel plezier met elkaar en ook met onze klanten en samenwerkingspartners.

Quadrant4 2022 Voorwoord

"Feit is dat Quadrant4 nooit 'klaar' is. Innoveren loopt als een rode draad door ons bedrijf. We hebben veel zin in de jaren die voor ons liggen, zeker nu met Roy en Ben als partners."

Lees het hele interview