BOM Lounge

Facilitair management

Heeft u te maken met een (tijdelijke) verhuizing van uw bedrijf? Of heeft u behoefte aan facilitaire ondersteuning voor, tijdens of na een bouwproject? Dan staat Quadrant4 voor u klaar. Wij beschikken over de juiste integrale blik, technische kennis en tomeloze inzet om uw organisatie in deze fase te ondersteunen.

Q4 Cirkel Maarten 430

Als facilitair ondersteuner zijn wij de verbinder tussen uw huisvesting en uw organisatie.

Maarten Peters
Artgroup Kantine Concept

Onderhoudscontracten

Onderhoud van huisvesting is een vak. Een vak dat om specialisten vraagt. Quadrant4 heeft die specialisten voor u in huis. Het kan dan gaan om het structureren en afstemmen van lopende onderhoudscontracten tot en met het opstellen en implementeren van een volledig nieuwe onderhoudsstrategie.

Verhuiscoordinatie

Verhuiscoördinatie

Bij een verhuizing begeleiden wij het hele proces van begin tot eind. Van het opstellen van kostenramingen en offertebeoordeling tot de daadwerkelijke verhuizing en nazorg. Wij begeleiden uw medewerkers en eventuele klanten in het proces en sturen de verhuizer en eventuele andere leveranciers aan. U wordt volledig ontlast. We begeleiden daarnaast – indien gewenst – ook losse onderdelen uit het proces. Denk bijvoorbeeld aan het contracteren en implementeren van uw (kantoor)inrichting.

Vanhessen Werkcafe

Facilitaire ondersteuning

Heeft u (tijdelijk) behoefte aan extra ondersteuning? Geen probleem, want Quadrant4 ondersteunt facilitaire afdelingen op een projectmatige manier. Wij helpen u bij zeer diverse facilitaire projecten zoals inrichting, bewegwijzering, het opzetten van een helpdesk of het implementeren van uw FMIS. En als we zelf even geen capaciteit hebben? Dan helpen wij u toch snel op weg door gebruik te maken van ons uitgebreide netwerk van facilitaire professionals.