Newlogiciii Installatie

Installatieadvies

Bij huisvestingstrajecten is het vinden van de juiste balans tussen architectuur en techniek cruciaal. De installatieadviseurs van Quadrant4 zijn daarom integraal verbonden aan de projecten. We hebben veel kennis over installatietechniek in huis. Daarmee ondersteunen we onze opdrachtgevers en architecten. We denken en schakelen proactief mee in het ontwerp- en uitvoeringsproces.

Quadrant4 adviseert gericht over installatietechniek vanaf de start van uw huisvestingsvraagstuk tot en met inbedrijfstelling en commissioning. Daarmee onderscheiden we ons in de markt.

Q4 Cirkel Rudy 718

Integraal benaderen zit in onze genen.

Rudy van de Water
Q4 Schenker Rob Dennis 152

Installatietechniek

Quadrant4 adviseert gericht over installatietechniek vanaf de start van uw huisvestingsvraagstuk tot en met inbedrijfstelling en commissioning. Daarmee onderscheiden we ons in de markt.

Voor veel opdrachtgevers zijn we ook sparringpartner op facilitair gebied. We ontzorgen u bij onderhoudsaanbestedingen en herinrichtingsvraagstukken.

Quadrant4 geeft daarnaast waardevol duurzaamheidsadvies. Specialisten binnen Quadrant4 zijn gericht opgeleid voor het verrichten van de commissioning van duurzame verlichtingsinstallaties, gebouwbesturingen en domoticaoplossingen. Wij voeren ook zelf thermografiemetingen uit.

Q4 Schenker Rob Dennis 028

Brandveiligheidsadvies

De veiligheid van uw medewerkers, bezoekers en uzelf staat voorop. De regelgeving rondom brandveiligheid in Nederland is echter vrij complex en veelal afhankelijk van waarvoor u de huisvesting gebruikt. Begrijpelijk dat gebruikers en beheersers deze niet tot in detail kennen. Quadrant4 is altijd op de hoogte van de meest recente regels en vereisten. Wij kunnen deze als geen ander vertalen naar de best werkende en meest praktische oplossingen voor uw specifieke situatie.

Quadrant4 is vooral ook sterk in het procesmanagement bij integrale brandveiligheid en risicobeheer. Samen met onze partners zorgen we voor de benodigde documenten en rapporten voor de omgevingsvergunning en voor de certificering van de brandveiligheidssystemen. Als procesmanager stemmen wij alle documenten, het ontwerp en de brandpreventieve maatregelen af met de brandweer en het bevoegd gezag. U heeft er geen omkijken naar.