Theview Architectuur

Projectmanagement

Goed projectmanagement in de bouwwereld vraagt om vier dingen: een integrale kijk, een ‘hands-on’ mentaliteit, technische knowhow en een optimale samenwerking met alle betrokken bouwpartners. Bij Quadrant4 komen deze kwaliteiten samen. Zo maken wij van uw bouwproject een succes.

Een integrale kijk en een ‘hands-on’ mentaliteit. Dat zijn de belangrijkste ingrediënten voor goed projectmanagement. Quadrant4 begrijpt dat als geen ander. We beschikken daarbovenop over een berg technische kennis en over gevoel voor processen. We leven ons in alle betrokken partijen in en maken de juiste afwegingen als het om kwaliteit, tijd en geld gaat. Wij zijn uw solide aanspreekpunt. Optimaal samenwerken levert zo excellente resultaten op.

Q4 Cirkel Ben 284

Goed projectmanagement betekent vooruitkijken en knelpunten oplossen voordat het problemen worden.

Ben Kessing
Internationale School Vide

Contractmanagement en aanbestedingen

Quadrant4 heeft ruime ervaring op het gebied van contractmanagement en aanbestedingen. Belangrijk. Want kiezen voor de juiste aanbestedingsstrategie leidt tot de meest optimale bouworganisatievorm voor uw project. We maken graag de juiste keuze met u, waarbij we alle randvoorwaarden zorgvuldig afwegen. En vanzelfsprekend begeleiden we het gehele traject: van idee tot en met de ingebruikname.