Stadskantoortilburg Voorkant

Smart Building

De wereld van AV (beeld- en geluidsapparatuur) en domotica (ofwel gebouwautomatisering) ontwikkelt zich in een razendsnel tempo en biedt oneindig veel mogelijkheden. Voor u is het van belang uit al deze toepassingsmogelijkheden dié mix van installaties te selecteren die perfect aansluit op uw huidige en toekomstige behoeften. Quadrant4 is expert op het gebied van AV en domotica en ondersteunt u daarin. Wij zorgen ervoor dat uw huis of gebouw en de gekozen installaties optimaal geïntegreerd worden. Zo bespaart u kosten, zowel bij de aanleg als bij de exploitatie.

2022 Stadskantoor Tilburg

Slim gebouw

Een goed werkplekconcept maakt integraal deel uit van Smart Building. Gemeente Tilburg schakelde Quadrant4 in om hierin mee te denken en handelen. Door systemen slim in te richten en te koppelen is Gemeente Tilburg nu meer dan klaar voor de toekomst.

Lees het hele artikel
Quadrant4 Interieur 07

AV- en domotica-advies

Als AV- en domotica-adviseur begeleiden wij u in het bepalen van uw wensen en het toepassen van de mogelijkheden. We stellen een functionaliteitsbeschrijving op en zorgen voor inpassingen in het interieurontwerp. We beschrijven alle mogelijkheden van audio- en video-oplossingen, risicobeheer-, verlichtings- en klimaatoplossingen voor u zonder dat we daarin al technische keuzes maken. Het resultaat? Een ontwerp dat volledig op uw wensen en/of op die van de gebruiker(s) afgestemd is.

Q4 Schenker Rob Dennis 177

Samenspraak

Quadrant4 draagt zorg voor het technische ontwerp, de systeemkeuze en de afstemming met system integrators en installatiebedrijven. In nauwe samenspraak met u, nemen wij ook de selectieprocedure, de aanbesteding, het projectmanagement, de inbedrijfstelling en het nazorgtraject op ons.

We combineren dit specialisme met onze rol als projectmanager of huisvestingsadviseur. Dat maakt ons uniek in de markt.