08 JULI 2022

Destination Porsche Oisterwijk

Een clubhuis voor Porsche klanten, fans en autoliefhebbers.

Met de komst van "Destination Porsche" krijgt Oisterwijk er een landmark bij.
Het project gelegen aan de Heusdensebaan te Oisterwijk biedt ruimte aan een indrukwekkende showroom met werkplaats voor Porsche Centrum Brabant en een bijgebouw met luxe autoshowroom en autoschade herstelbedrijf voor de PGZ groep. Hiermee wordt een heus Landmark gerealiseerd op de voormalige evenementen locatie "Inside". Volgens de nieuwe Destination Porsche filosofie, een clubhuis voor Porsche klanten, fans en autoliefhebbers in het algemeen.

Het ontwerp is van Architecten Bureau VBJ te Rhenen en de specifieke Porsche Corperate identity wordt namens Porsche Centrum Brabant gemanaged door VSRE projectmanagement. Wij zullen als Quadrant4 namens de opdrachtgever het projectmanagement, duurzaamheidsadvies en interieurontwerp (bijgebouw) verzorgen. De duurzaamheidsambitie voor dit project is BREEAM Excellent **** . Start bouw is September 2022 en de opening medio Q4 2023.

Meer info Porsche Centrum Brabant : Een nieuw pand, een nieuwe locatie én een nieuwe naam: Porsche Centrum Brabant. - Porsche Centrum Eindhoven

Foto Porsche
  • Deel deze pagina op