24 MEI 2022

LC Packaging en Quadrant4, samen voor een duurzame toekomst

Wat betekent het precies als een gebouw BREEAM gecertificeerd is? Samen met LC Packaging in Waddinxveen hebben we vanuit onze gezamenlijke fascinatie voor duurzaamheid een film gemaakt waarin dit allemaal wordt uitgelegd. Tijdens het maken van de film hebben we gelachen en zijn we nat geregend. Voor sommige scenes waren wat meer 'takes' nodig dan voor andere en het was een uitdaging om in 3 minuten duidelijk te maken wat we wilden overbrengen, maar we zijn blij met het resultaat!

Als architect zijn wij vanaf de start bij de nieuwe huisvesting van LC Packaging betrokken geweest en als duurzaamheidsadviseur hebben wij LC Packaging geadviseerd bij het maken van de beste keuzes voor het pand om te komen tot een BREEAM Outstanding certificering.

Bouwen voor de volgende generatie.
De wens van LC Packaging om een zo duurzaam mogelijk kantoor en distributiecentrum te bouwen, gericht op de toekomst, is geslaagd.  In 2021 is het nieuwe kantoor en DC opgeleverd met een certificaat BREEAM Outstanding, het hoogst haalbare certificaat.

  • Deel deze pagina op