27 JANUARI 2023

Vernieuwde website voor Quadrant4

Online identiteit;

Zodra je bij Quadrant4 binnen stapt, dan proef je de sfeer van een stijlvol architectenbureau. De ontvangst is persoonlijk, warm en transparant. Op de ontvangsttafels ligt onze glossy Qnnect voor je klaar. Hierin presenteren we onze laatste projecten en overige activiteiten. Dit gevoel en deze uitstraling geven we onze bezoekers ook graag online mee, en dus is de gehele website van Quadrant4 vernieuwd!

 

Dat wat we persoonlijk overbrengen is terug te vinden op onze site;

De site van Quadrant4 vertelt ons verhaal en etaleert Quadrant4 als maatschappelijk betrokken werkgever. Het portfolio van Quadrant4 laat gerichte content zien met behulp van filters voor marktsegment of type dienst. Met de toevoeging van indigoblauw in ons huisstijlpallet, komt onze fotografie nog mooier tot zijn recht! We zijn enorm trots op het eindresultaat.

 

Technisch goed;

Visueel blijft iets overeind, wanneer de fundering staat als een huis. Quadrant4 heeft zich tijdens het renoveren van de website laten adviseren door Vrolijk Online.

 

Projectmanager aan het woord;

Met veel plezier hebben wij de nieuwe website voor Quadrant4 ontwikkeld. Het resultaat is een website die écht laat zien waar Quadrant4 voor staat. Het toont mooie projecten, ontwikkeld door een hardwerkend en hecht team. Een team dat transparantie en een persoonlijke benadering uitstraalt. Wij hebben de interactieve sessies met Marieke, Nienke, Rudy en Eric als enorm prettig, maar bovenal ontzettend waardevol ervaren. Wij zijn trots op het eindresultaat en kijken uit naar onze verdere samenwerking!

 Dominique Donders / Account- en projectmanager van Vrolijk Online

  • Deel deze pagina op