Wijn & Spijs event 2024 bij Quadrant4 

Culinaire reis

Afgelopen vrijdag hebben we met onze gasten weer kunnen genieten van ons traditionele wijn- en spijsevent. Onder leiding van onze vaste partners Clavis en Van Gruijthuijsen hebben we een mooie reis gemaakt, geheel in lijn met het thema voor 2024: Grensverleggend.

Dit jaar zijn de voorbereidingen door het hele team gedaan. Na een voorselectie door het managementteam hebben we een generale repetitie van het event georganiseerd, waarbij tijdens een personeelsfeest met partners het gehele menu en de bijpassende wijnen zijn getest. Zo zijn we gezamenlijk gekomen tot de culinaire invulling van ons event.

Het entertainment

Deze uitgebreide voorbereiding was nodig om het de 140 gasten aan niets te laten ontbreken. Onze relaties werden ontvangen door het GP Elite raceteam met een heuse Quadrant4 Porsche. De Schoenfabriek was omgetoverd tot een feestpaleis, waarin Drive in show V-Motion, DJ Paul en Katya Gabeli met haar elektrische viool voor de muzikale ondersteuning zorgden. Een primeur dit jaar was de Grand Cru bar, waar de gasten op een nog hoger niveau hun smaakpapillen konden laten verwennen.

 

LR Q4 Wijnproeverij 24 9704

Startschot Ropa Run

Op het event hebben we ook het startschot gegeven voor onze deelname aan de RoPa Run. Samen met Trilux gaan we dit jaar weer de uitdaging aan om geld in te zamelen voor KWF Kankerbestrijding. We lopen tijdens het Pinksterweekend van Parijs naar Rotterdam. Kijk op onze gezamenlijk site voor meer info over onze uitdaging en de mogelijkheden om ons financieel te ondersteunen.

Het was genieten

We kijken terug op een mooi event, waarin we onze relaties weer hebben kunnen ontvangen, ervaringen hebben kunnen delen en daarnaast natuurlijk vooruit hebben gekeken naar wat dit jaar voor ons allen in petto heeft.

 

 

“Een culinaire reis in lijn met het thema voor 2024, Grensverleggend”