Tbvwonen Exterieur

TBV Wonen

2023 TBV

Het past als een jas

TBV Wonen is een woningbouwcorporatie met zo’n 9.000 huurwoningen in Tilburg en enkele omliggende gemeentes. TBV Wonen bestaat al meer dan 100 jaar en heeft nog steeds als hoofddoel iedereen een fijn thuis te bieden. De corporatie heeft van oudsher speciale aandacht voor ouderen en mensen met een zorgvraag. Frank Metsemakers werkt 4,5 jaar als Manager Vastgoed bij TBV Wonen. Hij is in die hoedanigheid verantwoordelijk voor de huisvestingsvisie en verbouwing van hun hoofdkantoor. Frank wil met de nieuwe huisvesting het verhaal van TBV Wonen vertellen. Samen met Nienke van Thuijl (interieurvormgever Quadrant4) en Maarten Peters (projectmanager Quadrant4) vertelt hij hoe goed dat gelukt is.

Lees het hele artikel
Q4 Cirkel Maarten 430

De renovatie draagt bij aan een stuk verduurzaming en daarnaast worden hedendaagse interieur- en werkplekoplossingen gerealiseerd voor een hybride werkvorm. In het nieuwe concept is ruimte voor ontmoeten, samenwerken en aandacht voor de woonwinkel.

Het ontwerpproces is een leuk en dynamisch proces, waar ik een grote betrokkenheid en enthousiasme heb gezien bij de betrokken TBV Wonen medewerkers. Persoonlijk vind ik het erg leuk om TBV Wonen te mogen begeleiden naar hun nieuwe huisvesting

Maarten Peters
Tbvwonen Exterieur
Tbvwonen Achterzijde
Tbvwonen Woonwinkel
Tbvwonen Ontvangst
Tbvwonen Trap
Tbvwonen Voordeuren
Tbvwonen Tapijt
Tbvwonen Pantry
Tbvwonen Werkcafe
Tbvwonen Lockers
Tbvwonen Trappenhuis
Tbvwonen Meeting
Tbvwonen Informeel Overleg
Tbvwonen Werkplein
Tbvwonen Zolder
Tbvwonen Sanitair