30 JANUARI 2023

Wijn en Spijs 2023

Die voorpret, dat is al zo genieten!

Marieke aan het woord: Deze bijzondere traditie willen we graag hooghouden en we hebben altijd veel voorpret als we in oktober met de voorbereidingen beginnen. Ontzettend leuk ook om de aanmeldingen te zien binnenkomen na het versturen van de uitnodiging.

 

Wijn en Spijs 2023

Quadrant4 ontving afgelopen vrijdag 27 januari 140 bezoekers tijdens het jaarlijkse Wijn en Spijs event. Nog niet eerder hadden we zulke hoge bezoekersaantallen. De gasten van Quadrant4 werden gastvrij ontvangen tussen de vuurkorven, om vervolgens door het team van Quadrant4 verder naar binnen begeleid te worden in een sfeervolle Schoenfabriek. Het gezamenlijk genieten kon gaan beginnen!

 

Veel om te delen

Er is veel veranderd in korte tijd en daarom ook veel om te delen. Eric en Rudy heetten iedereen welkom en deelden hun ervaringen van het afgelopen jaar met als pronkstuk de vernieuwde website van Quadrant4! Na deze feestelijke onthulling kon het gezelschap gaan genieten van heerlijke wijnen in combinatie met bijpassende gerechten.

Gedurende de avond “vielen” de gouden of zilveren puzzelstukken in elkaar. De goede sfeer van de algemene ruimte werd op uitnodiging afgewisseld met een diner aan één van onze feestelijk gedekte tafels.

 

Eric en Rudy tot slot aan het woord;

“Het is goed om onze gasten na 2 jaar van afwezigheid weer eens gezamenlijk te ontvangen. Aan de gouden en zilveren tafel hebben we goede gesprekken kunnen voeren, en natuurlijk weer kennis gedeeld over de wijn en spijs combinaties die geserveerd werden. Een mooi evenement om op terug te kijken. Zo kunnen we ons nu echt gaan richten op het moois dat 2023 ons verder nog te bieden heeft."

 

Fotografie; Minneboo Fotografie - Conceptueel beelddenker én fotograaf!

Culinair; Van Gruijthuijsen | Catering

Wijn; Clavis Wijnimport Hilvarenbeek

Entertainment; Peter Faber zingt! | Muzikant, entertainer, tekstschrijver

Entertainment; Paul Vlasveld

  • Deel deze pagina op